Våra lediga tjänster

Vi söker ständigt efter skickliga medarbetare med kompetenser som delar vår framåtanda. Gå med oss och bli en del av ett engagerat team tillsammans med inspirerande kollegor som banar väg för framgång.

Serviceledare

Arbetsort: Växjö

Vi söker nu en driven serviceledare till vårt kontor i Växjö. Är du en duktig organisatör som trivs med att bygga starka relationer till medarbetare och kunder? Då kan du vara den vi söker!

Som serviceledare hos oss har du en central roll i att driva vår serviceaffär. Du ansvarar för inköp, ekonomi och tidsplanering med våra kunder. Du arbetsleder våra tekniker, montörer och resurser. Du bygger nya relationer med kunder, och vidareutvecklar den viktiga relationen till våra befintliga kunder.

Kontakta mig

Erik Svensson

VD BST Södra

Projektledare/platschef

Arbetsort: Sandviken

Är du en erfaren och driven projektledare med en bakgrund inom installations-/byggbranschen? Vill du utvecklas som ledare och ta nästa steg i din karriär? Då kan du vara den vi söker!

BST Brandskyddsteamet är Sveriges ledande brandskyddsentreprenör och vi levererar installationer av högsta kvalitet. Som projektledare/platschef hos oss spelar du en nyckelroll genom att hantera projekt av varierande storlek och komplexitet. Du arbetar nära vår projektchef samt kunder och leverantörer för att säkerställa att projekten levereras i tid, inom budget och med högsta kvalitet. Din arbetsplats i detta projekt är on-site hos vår kund i Sandviken.

Kontakta mig

Pierre Mårtensson Brüggemann

VD BST South

Projektingenjör/biträdande projektledare

Arbetsort: Stockholm

Vi söker en engagerad och driven projektingenjör/biträdande projektledare för en tillsvidareanställning. Du kommer vara baserad på våra moderna kontor i Västberga samt arbeta ute på våra projekt, med möjlighet till tjänsteresor.

I rollen hos BST Brandskyddsteamet AB spelar du en väsentlig roll i företagets projektorganisation. Du förväntas ha utmärkt kommunikationsförmåga, förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och vara serviceinriktad.

Som projektingenjör/biträdande projektledare har du en viktig roll med ansvar för att hantera flera projekt samtidigt. Du behöver vara noggrann, flexibel och planeringsorienterad för att leverera bästa resultat till kunder och medarbetare. Starkt personligt driv, affärsintresse och projektorientering är viktigt för framgång i rollen. Du kommer ha stöd från erfarna projektledare och ges möjlighet att utvecklas som ledare.

Vi söker dig med passion för affärer, starkt driv och servicekänsla. Du trivs med varierande uppgifter i högt tempo och är snabb på att anpassa dig. Din förmåga att bygga relationer, både internt och externt, är värdefull. Du är strukturerad och anpassar arbetssätt beroende på projektets karaktär.

Ditt uppdrag innefattar att skapa och hantera projekt i företagets system, ta ansvar för ekonomi och uppföljning, stötta försäljning och budgetar, samt driva projekt från start till mål. Du kommer också vara en del av ett samarbetsinriktat team och stödja projektledare i deras arbete.

Vi ser gärna att du har 1-3 års arbetslivserfarenhet, utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och engelska, samt goda kunskaper i Microsoft Office och företagsekonomi. B-körkort är ett krav och högskoleexamen är meriterande.

Kontakta mig

Martin Svensson

VD BST Brandskyddsteamet AB

Servicetekniker

Arbetsort: Malmö

BST är en koncern inom sprinkler och brandskyddssystem som finns representerade på ett flertal orter i Sverige. Vi levererar helhetslösningar inom projektering, installation samt service och underhåll på alla typer av brandskyddssystem. Samtliga filialer har behöriga ingenjörer samt service- och installationsteam för att kunna erbjuda snabb och effektiv service åt våra kunder.

Nu söker vi en självgående servicetekniker alternativt servicemontör med erfarenhet av att utför arbete självständigt men samtidigt med lagkänsla. Du kommer att ansvara för egen planering i samråd med projektledare för respektive projekt. Arbetsbeskrivning är allt från att flytta en sprinkler till större serviceentreprenader. 

Vi erbjuder attraktiva förmåner, en konkurrenskraftig lön och en fri roll i ett bolag som utvecklas.

Abtin Tabrizi

Kontakta mig

Abtin Tabrizi

Servicechef, BST South

Projektadministratör

Arbetsort: Malmö

Vi söker en engagerad projektadministratör till oss på BST South AB. Du kommer
arbeta på vårt moderna kontor i Malmö. Du kommer spela en avgörande
roll för företagets kundservice och organisation.

Du bör vara skicklig på att hantera flera uppgifter samtidigt med en vänlig
och professionell attityd. Som projektadministratör kommer du att ha
många ansvarsområden, från att välkomna besökare och hantera
kontorsuppgifter till att samordna projekt och administrera personalfrågor.
Flexibilitet och planering är a och o för att leverans mot såväl kund och kollega.

Din handlingskraftighet och noggrannhet kommer att vara viktiga
tillgångar i rollen. Du bör vara positiv, anpassningsbar och trivas med högt
tempo. Ditt arbete kommer att vara nyckeln till att upprätthålla hög
servicenivå gentemot både kunder och kollegor. Du kommer att stödja
både det operativa och strategiska arbetet på vårt Malmökontor genom
att interagera med kunder och kollegor samt ta egna initiativ. Du kommer
vara stödjande i operativa och strategiska arbetet internt och externt.

Din förmåga att bygga förtroendefulla relationer, både internt och externt,
samt att vara både analytisk och strukturerad, kommer att vara till nytta.
Att ständigt sträva efter att förbättra arbetsmetoder är en del av din natur.

För att lyckas i denna roll bör du ha 3-5 års erfarenhet av arbete i en
kontorsmiljö och goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Du har
kunskap inom företagsekonomi och erfarenhet av personaladministration.
Du har enastående kommunikationsförmåga i tal och skrift, på både
svenska och engelska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig
lämplighet.

B-körkort krävs.

Danska språkkunskaper eller högskoleexamen är meriterande.

Pierre Mårtensson Brüggemann

VD BST South

I denna tillsättning använder vi vår rekryteringspartner Larenius & 
Partners, vid frågor får du gärna kontakta Cecilia Lundell på
[email protected] eller 072-182 28 15.

Projektadministratör

Arbetsort: Stockholm

Vi söker en engagerad och målinriktad projektadministratör för en fast tjänst hos BST Brandskyddsteamet AB. Din arbetsplats varierar mellan våra nyrenoverade kontor i Västberga och våra projektområden, med eventuella tjänsteresor.

Som projektadministratör spelar du en central roll i vår kundservice och organisationsstyrka. Din kommunikationsförmåga, förmåga att jonglera flera uppgifter samtidigt samt din vänliga attityd är avgörande för framgången. Ditt ansvar inkluderar att stödja både operativa och strategiska arbetsuppgifter på kontoret och ute på fältet. Du kommer att interagera med kunder och kollegor, och självständigt ta initiativ till olika uppgifter.

Vi letar efter en person med handlingskraft och noggrannhet, som trivs i en hektisk miljö och kan bygga starka relationer. Du bör vara entusiastisk över brandskyddssystem och vara flexibel nog att anpassa dig till förändringar.

Dina arbetsuppgifter omfattar välkomnande av besökare, hantering av kontorsuppgifter, researrangemang, materialinköp samt projektadministration och personalhantering. Du behöver ha 3-5 års erfarenhet från en kontorsmiljö, vara skicklig i både skriftlig och muntlig kommunikation på svenska och engelska, samt ha goda kunskaper i Microsoft Office.

Kontakta mig

Martin Svensson

VD BST Brandskyddsteamet AB

Projektledare

Arbetsort: Göteborg

Vi söker nu en driven och serviceinriktad projektledare till vårt kontor i Göteborg. Är du passionerad för affärer, driven och serviceinriktad? Då kan du vara den vi söker! 

Som projektledare hos oss har du en central roll och ansvarar för att leda och driva projekt från start till mål. Du skapar och hanterar projekt i våra system, ansvarar för ekonomi, redovisning och uppföljning. Du stöttar försäljning och budgetar, samarbetar med arbetsledare och ledande montörer och säkerställer att projekt levereras i tid, med hög kvalitet och inom budget.

Kontakta mig

Christoffer Bemert

Projektledare BST West

Projektchef

Arbetsort: Göteborg

Nyfiken på att jobba tillsammans med Sveriges främsta sprinklerentreprenör?
Vi är ett framgångsrikt team med högt uppsatta mål att leverera installationer som håller hög kvalitet, i tid, och för framtiden.

Vi levererar brandskyddslösningar som uppfyller våra kunders behov och förväntningar. Vi arbetar alltid med högsta kompetens och engagemang för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen.

Vi söker en engagerad och driven projektchef för en tillsvidareanställning.

I rollen hos BST förväntas du ingå i företagets ledningsgrupp och bidra till den strategiska utvecklingen, men likväl ansvara för projektavdelningen och engagera dig i projektstyrning med medarbetare på operativ nivå.

Vi ser gärna att du har 15 års arbetslivserfarenhet, utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och engelska. Det är även meriterande med utmärkta referenser och erfarenhet inom gruppdynamik.

Istället för personligt brev vill vi ha in ett motivationsbrev från dig där du berättar varför du vill bli en del av BST och vad just du och din personlighet kan bidra med. Skicka in din motivering tillsammans med ditt CV och hör av dig om du har ytterligare frågor till [email protected]

Ansvarig

Fredrik Lindell

VD, BST West

Serviceaministratör

Arbetsort: Göteborg

Vi söker en engagerad och målinriktad person för rollen som administratör i Göteborg, till vårt kontor i Hisingsbacka. Som administratör på serviceavdelningen samt även andra delar av organisationen får du en central roll i vår kundservice och organisationsstyrka.

Ansvarsområdena för tjänsten inkluderar att fungera som högerhand till projektledare genom att ta ansvar för en mängd olika administrativa uppgifter, inklusive tidsplanering, kommunikation med kunder och leverantörer samt att förbereda underlag för fakturering. I tjänsten ingår även att hantera ekonomiska ärenden såsom skapande av arbetsorder och projektorder, registrering av kostnader och intäkter, samt att bistå med fakturering och kunduppföljning i pågående serviceprojekt.

Kontakta mig

Jonas Marcusson

Servicechef, BST West

Serviceaministratör

Arbetsort: Stockholm

Vi söker en engagerad och målinriktad person för rollen som Serviceadministratör i Stockholm, till vårt kontor i Västberga. Den här personen kommer att spela en central roll i företagets serviceavdelning och ha en nyckelposition när det gäller kundservice och organisationsstyrka. 

Ansvarsområdena för tjänsten inkluderar att fungera som högerhand till projektledare genom att ta ansvar för en mängd olika administrativa uppgifter, inklusive tidsplanering, kommunikation med kunder och leverantörer samt att förbereda underlag för fakturering. I tjänsten ingår även att hantera ekonomiska ärenden såsom skapande av arbetsorder och projektorder, registrering av kostnader och intäkter, samt att bistå med fakturering och kunduppföljning i pågående serviceprojekt.

Kontakta mig

Carl Graf

Servicechef

Servicetekniker

Arbetsort: Luleå

Just nu söker vi en självgående servicetekniker/ledande montör för förstahandsbrandskydd med en stark lagkänsla och med erfarenhet av att arbeta självständigt. I denna roll kommer du att ansvara för egen planering, i samråd med ansvarig arbetsledare.

Vi erbjuder attraktiva förmåner, en konkurrenskraftig lön och en flexibel roll i ett företag som ständigt utvecklas. Du arbetar ute på fält och möter våra kunder dagligen. Arbetsområdet utgår från depån i Luleå eller enligt senare ök. och kan även innebära att arbeta på andra orter inom regionen.

Kontakta mig

Niklas Hallman

Områdesansvarig släcksystem Norr och Västerbotten

Servicetekniker

Arbetsort: Göteborg

BST är en koncern inom sprinkler och brandskyddssystem som finns representerade på ett flertal orter i Sverige. Vi levererar helhetslösningar inom projektering, installation samt service och underhåll på alla typer av brandskyddssystem. Samtliga filialer har behöriga ingenjörer samt service- och installationsteam för att kunna erbjuda snabb och effektiv service åt våra kunder.

Nu söker vi en självgående servicetekniker alternativt servicemontör med erfarenhet av att utför arbete självständigt men samtidigt med lagkänsla. Du kommer att ansvara för egen planering i samråd med projektledare för respektive projekt. Arbetsbeskrivning är allt från att flytta en sprinkler till större serviceentreprenader. 

Vi erbjuder attraktiva förmåner, en konkurrenskraftig lön och en fri roll i ett bolag som utvecklas.

Kontakta mig

Jonas Marcusson

Servicechef, BST West

Medarbetare till Släcksystem​

Arbetsort: Stockholm, Östersund, Luleå och Malmö

Vi söker löpande nya talanger till vårt team. Nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp Sveriges bästa lokalkontor för fasta släcksystem. Är du en driven och noggrann person med erfarenhet av byggnadstekniskt brandskyddsarbete? Har du erfarenhet inom teknik/installation och gillar problemlösning i en mängd varierande miljöer? Kan du även konststycket att kombinera ovan nämnda egenskaper med en hög servicekänsla och alltid sätter kunden först? Då ska du definitivt söka en tjänst hos oss!

Vi söker flertalet medarbetare inom arbetsområdet med fasta släcksystem. Några exempel är filialchef, driftsättare, projektledare, montör, servicetekniker m.m. Du kommer utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom ramen för respektive tjänst.

Attraktiva förmåner, en konkurrenskraftig lön och en fri roll i ett bolag som utvecklas.

Kontakta mig

Thomas Öberg

Avdelningschef, Släcksystem