Marknadsledande helhetsleverantör av brandskydd i Norden

Vi erbjuder våra kunder en komplett lösning inom projektering, installation, service och underhåll av alla typer av brandskyddssystem.

Vi strävar alltid efter att vara den självklara partnern för alla som vill säkerställa ett brandskydd av världsklass. Vi vill bidra till att skapa ett tryggare och säkrare samhälle genom att erbjuda våra kunder de bästa möjliga brandskyddslösningarna.

Vi levererar högkvalitativa brandskyddslösningar som uppfyller våra kunders behov och förväntningar. Vi arbetar alltid med högsta kompetens och engagemang för att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen.

Våra styrkor

Vi har en lång erfarenhet och bred kompetens inom brandskydd. Vi erbjuder ett brett utbud av brandskyddslösningar och arbetar med högsta kvalitet och engagemang. Vi är dessutom en del av en stark koncern med ett stort nätverk av experter.

Våra kunder

Vi arbetar med en bred variation av kunder, från små företag till stora industrier. Vi har erfarenhet av att arbeta med alla typer av fastigheter, från kontor och lager till sjukhus och skolor.

Logistikcenter Dagab

En trygg leverantör

BST Brandskyddsteamet AB arbetar med kvalitetssystem inom sprinkler som motsvarar ISO 9001 med processer, checklistor och uppföljning. Vårt utarbetade program för miljöledning motsvarar ISO 14001. Vi är godkänd anläggarfirma vattensprinkler, gas och brandlarm.

Våra behöriga ingenjörer