Kökssläcksystem

Höga temperaturer och högt tempo, god mat och återhämtning
Släcksystemet där upplevelsen inte påverkas.

Anpassad lösning för ditt kök

Ett restaurangkök är extra känsligt och en brand kan lätt uppstå från olja i exempelvis fritöser och stekbord. Bränder som härstammar från matfett är ofta svårsläckta och kan lätt återantända om de inte släcks med rätt metod.

Våra automatiska kökssläcksystem reducerar brandrisken och släcker snabbt om olyckan skulle vara framme.

Vi hjälper dig med

Design

Våra släcksystem är unikt framtagna och anpassade till kundens miljö och behov. Vi följer gällande regelverk och rekommendationer.

Projektering

Vi förbereder och planerar installation av släckssystemet efter tillverkarens anvisningar och kundens önskemål.

Installation

Våra certifierade installatörer utför kvalitetssäkrade installationer, som använder godkända material, för ett högkvalitativt resultat.

En trygghet för alla

Eftersom brand är en av de största säkerhetsriskerna i ett restaurangkök vill vi att du ska känna dig trygg när du befinner dig i en restaurangmiljö – både som personal och som gäst. 

Varje kökslösning kräver ett medvetet anpassat släcksystem och vi jobbar nära  dig som kund för att nå bästa lösning för dina behov. 

Vi har lång erfarenhet inom området och hjälper gärna till under hela processen.

 

Så här fungerar det

Ladda ner produktblad

Service & underhåll

Service och underhåll av kökssläcksystem är av yttersta vikt eftersom det ofta samlas smuts och fett på släcksystemets kritiska delar.

Vi hjälper dig med service och underhåll av ditt släcksystem genom regelbundna och schemalagda besök för att förebygga eventuella driftstörningar.

Vanliga frågor och svar om kökssläckssystem

Kontakta oss så hjälper vi dig att återfylla och driftsätta ditt släcksystem. Rengöring efter aktivering utförs med vanligt diskmedel och vatten.

Alla system går enkelt att bygga om vid behov. Kontakta oss så hjälper vi dig att anpassa systemet till den nya köksutrustningen.

Ja, eftersom systemet sitter i en utsatt miljö så skall systemet servas var 6:e månad för att fungera optimalt vid händelse av brand.

Thomas Öberg

Avdelningschef/försäljning, släcksystem

Tel: 0760-02 43 04
E-post: [email protected]

Släcksystem för alla miljöer och behov

Oavsett miljö har vi ett släcksystem som passar just dina behov. Läs mer om våra gassläcksystem, punktskyddsystem och detektorer.

Har du upptäckt ett fel i ditt släcksystem?

Kontakta:
[email protected]

08-500 052 23