AF-X Aerosolsystem

AF-X Fireblocker är ett miljövänligt och helt automatiskt brandsläckningssystem som använder aerosolteknik för att släcka bränder i de mest krävande situationer.

En ny nivå av specialsläck

AF-X Fireblocker är ett brandsläcksystem med en självbildande förening som bildar ett släckningsaerosol.

Släckningsmedlet i aerosolen fungerar genom att binda fria radikaler på molekylär nivå för att stoppa eldbildning, snarare än att kväva eller kyla elden för att släcka den.

Vi hjälper dig med

Design

Våra släcksystem är unikt framtagna och anpassade till kundens miljö och behov. Vi följer gällande regelverk och rekommendationer.

Projektering

Vi förbereder och planerar installation av släckssystemet efter tillverkarens anvisningar och kundens önskemål.

Installation

Våra certifierade installatörer utför kvalitetssäkrade installationer, som använder godkända material, för ett högkvalitativt resultat.

Ett kostnadseffektivt system som passar de flesta områden

AF-X Fireblocker är kompakt och lätt att installera, dessutom kräver det minimalt underhåll. Systemet är ogiftigt och miljövänligt samt anpassningsbart till de flesta utrymmen.

Tack vare sin avancerade teknik släcker den effektivt en lång rad olika typer av bränder, inklusive de som involverar elektrisk utrustning.

AF-X Fireblocker passar bland annat i teknikrum, skydd av litium-jon-batterier, elskåp, garage och industriell utrustning.

Så här fungerar det

Ladda ner produktblad

Service & underhåll

Vi hjälper dig med service och underhåll av ditt släcksystem genom regelbundna och schemalagda besök för att förebygga eventuella driftstörningar.

Roger Sjöborg

Försäljning, släcksystem

Tel: 0735-19 56 04
E-post: [email protected]

Släcksystem för alla miljöer och behov

Oavsett miljö har vi ett släcksystem som passar just dina behov. Läs mer om våra gassläcksystem, punktskyddsystem och detektorer.

Har du upptäckt ett fel i ditt släcksystem?

Kontakta:
[email protected]

08-500 052 23