BST bara fortsätter att växa och i somras slog vi upp portarna till vårt nya kontor i Uddevalla på Spikvägen 10. Fredrik Lindell, ansvarig för det nya kontoret, svarar på några snabba frågor om förväntningarna och utmaningarna med att etablera sig i en ny stad. 

Varför nytt kontor i just Uddevalla? 

  • Då vi redan får en del jobb i området vill vi etablera oss i staden för ytterligare lokal närvaro. Vi känner också att det har funnits en lucka på marknaden när det kommer till sprinklerentreprenörer i den här regionen. 

Hur kommer arbetsteamet att se ut?

  • Till att börja med kommer vi att vara tre tjänstemän, en projektledare, en kalkylator och en projektör på plats. Det kommer också att vara runt 10 montörer som är ute på uppdrag. 

Vilken är den största utmaningen med etablering i en helt ny stad?

  • En stor utmaning är att skapa lokal igenkänning och att lyckas nå ut till de lokala byggarna om att vi har etablerat oss här.

Vad jobbar ni med nu?

  • Vi har flera pågående projekt i området och hoppas på att få vara med på fler nu. Vi håller på med ett äldreboende i Trollhättan och ett i Lysekil samt precis avslutat ett stort kontorsprojekt i Trollhättan.

Vilka förväntningar har du på etableringen? 

  • Vi hoppas på att vara marknadsledande inom Uddevallaregionen och vara den enda och självklara samarbetspartnern på sprinkler inom två år. 


Fredrik Lindell, Kontorsansvarig Uddevalla

[email protected]

0725-95 55 72