BST AB

Marknadsledande aktör i Sverige

BST är en koncern inom sprinkler och brandskyddssystem som finns  representerade på flertal orter i Sverige. Vi levererar helhetslösningar inom projektering, installation samt service och underhåll på alla typer av brandskyddssystem.  Samtliga filialer har serviceteam med behöriga ingenjörer och installationsteam för att kunna erbjuda snabb och effektiv service åt våra kunder.

BST-koncernen

BST Brandskyddsteamet AB

BST-gruppens moderbolag med huvudkontor och ledningens säte i Stockhom. Vi projekterar och installerar sprinklersystem samt utför service och underhåll av dessa system.

 

BST Södra AB

Med kontor i Växjö och Göteborg erbjuder vi södra Sverige installation och projektering av sprinklersystem samt service och underhåll av dessa. .

 

BST Skåne AB & BST South

Med kontor i Malmö erbjuder vi installation och projektering av sprinklersystem samt service och underhåll av dessa system.

 

BST Norrköping, Swe Sprinkler AB

Med kontor i Norrköping och Säffle erbjuder vi på Swe Sprinkler AB installation och projektering av sprinklersystem samt service och underhåll av dessa system.

 

Convise Stockholm

Vårt konsultföretag som utför projektering, utredningar och dokumentation direkt till slutkund.

 

Convise Linköping

Vårt konsultföretag som utför projektering, utredningar och dokumentation direkt till slutkund.

 

Q-Fog

Q-Fog är en del av BST och utvecklar och installerar mobila boendesprinkler och vattendimma. Q-Fogs verksamhet bedrivs från Nora med återförsäljare både i Sverige samt utomlands. BST:s ambition är att stötta Q-Fog i strategiska frågor samtidigt som koncernens kunderbjudande blir bredare.

 

Nordiska Brand

Nordiska Brand är ett konsultföretag i Solna, Stockholm, som utför besiktning och projektering inom sprinkler och brandskydd.

BST West

Med kontor i Göteborg erbjuder vi installation och projektering av sprinklersystem samt service och underhåll av dessa system.

 

BST

Vision & Mål

Vårt mål är genom kvalitet i det vi gör samt vår engagerande och kunniga personal nå branschens nöjdaste kunder. Samt ha en positiv personal- likväl som ekonomisk utveckling i företaget.

Medarbetare

Vi är cirka 200 medarbetare som tillsammans arbetar med projekt- och serviceuppdrag. Vi lägger stor vikt vid individens personliga utveckling samt att alla ges en plats i vårt team.

Ledning

PETER BÜHLER

VD/Styrelseledamot

MARTIN SVENSSON

Försäljning/Styrelseledamot

Projektering

JONATHAN ERIKSSON

VD Convise
Stockholm

PETER ERIKSSON

VD Convise
Jönköping

Installation & Service

RASMUS FLINK

Entreprenadchef/Projektledare
Stockholm

MAGNUS SANDSTRÖM

Servicechef
Stockholm och Örebro

MIKAEL SJÖGREN

Servicechef
Norrköping

MICHAEL JOHANSSON

Platshef
Linköping

ANDERS AMSTRÖM

Försäljning stora projekt
Göteborg

ERIK SVENSSON

Ansvarig service
Göteborg

MAGNUS EDLUND

Försäljning stora projekt
Växjö

DAN WIBERG

Servicechef
Växjö

SEBASTIAN NILSSON

VD och ansvarig för installation samt service
Malmö

Produkter

CHRISTER ÖBERG

Ansvarig Brandhjälpen

FREDRIK LINDBERG

VD Q-FOG