You are currently viewing Sprinklerservice Stockholm blir en del av BST-gruppen

Sprinklerservice Stockholm blir en del av BST-gruppen

  • Inläggskategori:Förvärv

BST-gruppen har förvärvat sprinklerentreprenören Sprinklerservice Stockholm AB vilka tydligt kommer förstärka BST:s installations- och serviceenheter i Stockholm.

BST-gruppen har förstärkt sin installations- och serviceverksamhet med förvärvet av bolaget Sprinklerservice Stockholm AB som har sin bas i Upplands Väsby mellan Stockholm och Arlanda. Bolaget har varit verksamt främst inom service och mindre sprinklerentreprenader och etablerades av Dennis Dzokanovski och Damianos Politidis 2016. Idag är de totalt 11 medarbetare varav två behöriga ingenjörer. 2020 certifierades Sprinklerservice Stockholm av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC) som anläggarfirma vattensprinkler.

– Det ska bli riktigt spännande att bli en del av BST:s installation- och serviceenheter. Vi kommer kunna få möjlighet att bli delaktiga i större affärer och tillsammans kan vi expandera verksamheten på ett bra sätt, säger Dennis.

– Jag tycker det känns tryggt att nu ”på riktigt” kunna agera som BST, fyller Damianos i, och nämner att de redan arbetar som underentreprenör till BST i flera projekt.

– Det är mycket roligt att Sprinklerservice Stockholm nu blir en del av BST. Dennis och Damianos har gjort ett imponerande arbete under den relativt korta tid Sprinklerservice Stockholm varit aktiva. Vi kommer se en tydlig förstärkning av, framförallt, vår serviceverksamhet i norra Stockholm och på Arlanda, säger Peter Bühler, VD för BST-gruppen.

– Sprinklerservice Stockholm AB kommer successivt integreras i BST:s verksamhet och blir ett välkommet tillskott i vår organisation. Eftersom vi redan arbetat ihop under en tid och lärt känna varandra väl är jag helt övertygad om att det är en jättebra match. Medarbetarna i bolaget är redan mycket uppskattade internt på BST och i de projekt man utfört tillsammans med oss har kunderna alltid varit riktigt nöjda, säger Magnus Sandström, serviceansvarig i Stockholm.

Läs med och Sprinklerservice Stockholm här: https://www.sprinklerstockholm.se

Vill du veta mer om affären? Vänligen kontakta:

Peter Bühler, VD BST-gruppen
Mail: peter.buhler@bstab.com
Tel: +46 760-010 151