Nu startar vi bolag i Norge!

Nu startar vi bolag i Norge!

  • Inläggskategori:Etablering

Det var drygt ett år sedan som vi genomförde vårt första installationsprojekt utanför Sveriges gränser och nu är det dags igen. Vi har sedan länge ställt in siktet på Nordens största sprinklermarknad, Norge. Nu tar vi BST till grannlandet och bildar det norska bolaget ”BST Norge AS” samtidigt som vi startar upp det första projektet i landet. 

  • Vi är jätteglada och har stora förväntningar på den norska marknaden. Vi ser det här som ett första steg i en större satsning, säger Patrik Viksten, CFO BST-Gruppen.  

BST har fått förtroendet från en befintlig kund, Logicenter, att utföra sprinklerinstallationen vid ett nytt logistikcenter i Vestby strax söder om Oslo. 

  • Vi har haft ett bra samarbete med Logicenter i Sverige och är stolta över att de väljer att använda oss även i Norge. Logistikfastigheter är en växande marknad där vi redan har byggt upp en stark marknadsposition i Sverige, berättar Patrik. 

Det första projektet blir förhoppningsvis startskottet till fler spännande uppdrag i landet. 

  • Som alltid när vi etablerar oss på en ny marknad så har vi stor respekt för de lokala skillnaderna och förutsättningarna som finns. I och med att Norge också är ett nytt land för oss så är vi ödmjuka för att dessa skillnader är större än normalt och att de första projektet vi gör också kommer handla om att lära känna den norska marknaden.