You are currently viewing BST-gruppen breddar sitt erbjudande ytterligare – förvärvar brandlarmsentreprenören Eltelestyrkan
Från vänster: Patrik Viksten, CFO BST-gruppen, Roy Abrahamsson, VD Eltelestyrkan & Peter Bühler, VD BST-gruppen

BST-gruppen breddar sitt erbjudande ytterligare – förvärvar brandlarmsentreprenören Eltelestyrkan

  • Inläggskategori:Förvärv

Eltelestyrkan Ocez AB, med bas i Stockholm, är nyaste tillskottet in i BST-gruppen, som i och med förvärvet breddar sitt utbud inom installation och service av brandlarm samt stärker sitt erbjudande inom heltäckande brandskydd ytterligare.

I onsdags, den 31 augusti, stod det klart att Eltelestyrkan Ocez AB förvärvas av BST-gruppen och blir därmed det femte bolaget som entrar gruppen i år. Med sin verksamhet, främst bestående av brandlarmsentreprenader och säkerhetsprojekt, bygger de på BST-gruppens erbjudande inom brandlarm.

Eltelestyrkan grundades 1987 och drivs av Roy Abrahamsson sedan 1999 som idag sitter som VD. Bolaget utgår från Stockholmsområdet och har 10 medarbetare. Eltelestyrkan Ocez AB kommer fortsätta bedrivas under det egna varumärket som ett av BST-gruppens nytillkomna dotterbolag.

– Det ska bli kul att verka i en grupp som har så tydligt fokus på brandskydd där vi kommer kunna utveckla verksamheten tillsammans samt bli involverade i nya typer av projekt, säger Roy Abrahamsson, VD för Eltelestyrkan.

– För BST-gruppen kommer Eltelestyrkan bli ett mycket bra inslag i vår totala affär då vi breddar vår verksamhet. Vi har idag flera gemensamma kunder och bedriver en hel del verksamhetsutvecklande projekt där Elstyrkans kompetens blir en viktig ingrediens, säger Peter Bühler, VD för BST-gruppen.

Vill du veta mer? Vänligen kontakta: 

Peter Bühler, VD BST-gruppen
Mail: peter.buhler@bstab.com
Tel: +46 760-010 151

Roy Abrahamsson, VD Eltelestyrkan
Mail: roy@eltelestyrkan.se
Tel: +46 70-828 72 50