Du visar för närvarande BST i rikstäckande samarbete med ENACO

BST i rikstäckande samarbete med ENACO

  • Inläggskategori:Uppdrag

En av Sveriges största leverantörer av tekniska lösningar för avbrottsfri drift – ENACO – har nu tecknat ett rikstäckande avtal med BST vad gäller service- och underhåll inom produktområdet gassläcksystem.

ENACO är ett svenskt företag som designar, bygger och underhåller tekniska miljöer i bland annat sjukhus, flygplatser, datacenter och serverrum. Företaget är specialister på att upprätta system för just kritiska verksamheter som måste fungera även under ett driftstopp. ENACO har tidigare haft flera olika leverantörer som brandskyddat slutkundens tekniska miljöer, men har nu valt BST som leverantör för projekt och service i hela landet.

– Gassläcksystem är ett relativt nytt produktområde för BST och det är därför extra roligt och viktigt att få in en så pass stor kund som ENACO. Att de väljer oss är ett kvitto på att vi kan leverera högkvalificerade tjänster inom detta område, vilket är av yttersta vikt när det handlar om att ta hand om slutkundens mest kritiska miljöer. Dessutom ser vi det som en fjäder i hatten att de samlar ihop sina befintliga serviceavtal och ger oss förtroendet över hela Sverige, säger Thomas Öberg, avdelningschef på BST.

Samarbetsavtalet sträcker sig över tre år med start den 1 januari 2022.

Har du några frågor eller vill veta mer om avtalet? Kontakta:

Thomas Öberg, avdelningschef släcksystem
0760-02 43 04
[email protected]