BST Brandskyddsteamet AB

Marknadsledande aktör i Sverige

BST Brandskyddsteamet är en koncern inom sprinkler och brandskyddssystem. Vi finns representerade på 6 orter i Sverige: Stockholm, Uppsala, Linköping, Örebro, Göteborg och Växjö. Vi levererar helhetslösningar inom projektering, installation samt service och underhåll på alla typer av brandskyddssystem för myndigheter, organisationer och företag. Samtliga filialer har serviceteam med behöriga ingenjörer och installationsteam för att kunna erbjuda snabb och effektiv service åt våra kunder.

Medarbetare

Vi är cirka 130 medarbetare som arbetar tillsammans med projekt och serviceuppdrag. Vi lägger stor vikt på individens personliga utveckling samt att alla ges en plats i vårt team.

Vision & Mål

Vårt mål är genom kvalitet i det vi gör samt vår engagerade och kunniga personal nå branschens nöjdaste kunder. Samt ha en positiv personal- likväl som ekonomisk utveckling i företaget.

Ledning

Peter Buhler

Peter Bühler

VD/Styrelseledamot

En maskiningenjör från Kungliga tekniska högskola samt examinerad från IHM inom företagsekonomi. Med 20 år i ledande befattningar har han det operativa ansvaret för BST koncernen.

Johan Sjögren

Johan Sjögren

Försäljning/Styrelseledamot

En VVS ingenjör från Chalmers tekniska högskola samt examinerad från IHM inom sälj och marknadschefsutbildning. Med 20 år i ledande befattningar utvecklar han koncernen mot våra gemensamma mål.

Martin Svensson

Försäljning/Styrelseledamot

En byggnadsingenjör som säljer och leder projekt inom BST-koncernen. Med sina 20 år i ledande befattningar ansvarar han även för BST i Östergötland.